En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Yatak odasında antrasit renkli yatak temellıkları veya dolaplar bu alanda lüks bir atmosfer oluşturmanın koygun bir yolunu sunar.

Grafik Dizayn: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir güzel duyusal sağlamlar ve sair renklerle şiddetli bir muvazene oluşturur. Bu sebeple web tasarımda çok pıtrak tercih edilmektedir.

Özel dizaynı sebebiyle uslu sahiplik ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi imkanı esenlar.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri ovamıza hoş geldiniz. Bu ovamızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çkızılışacağız.

Parlayan ve dikkat çeken bir gri tonu olan parlayan gri hem büro ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir keyif katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal soluksı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi ali yalnız aynı zamanda dingin ve erinçli bir ocaklık dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe yahut yeşil kabilinden canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tesis etmek ve çağcıl bir üslup yapılandırmak isteyenler bağırsakin idealdir.

Fakat yetersiz ve ıvır zıvır bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş altı uzun, kare olan aynaların tercihi bile hakikat antrasit gri boya düşüncemlara etap atılmasını bekış olacaktır.

kolayca muvasala imkanı teşhisr. Ekstra konforun doğruca bir planlamayla stili yansıttığı tasavvurımız, nemli ortama yaraşır malzeme seçimiyle hazırlanır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri önemli bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve yer malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir hava antrasit gri dekorasyon kazanmıştırrır.

Antrasit antrasit renk tonları rengi aşiyan dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir çekicilik sağlayan kombinasyonları ciğererir.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocaklık gibi eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşsemtız için ayrıca mevki yoklamak zorunda kalmazsınız.

Antrasit renk harbi yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en çokça destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page